-[WEETJES]-

Hieronder staan algemene weetjes met betrekking tot carpush 2009.

Wat kost het?
Voor de toeschouwers is dit spiksplinternieuwe evenement helemaal gratis!! Dat is nog eens een meevaller in deze tijden van economische crisis (of niet dan?). De horecaprijzen zijn ook een stuk leuker dan de prijzen in de 'stad' (Venray) of de 'randstad' (waar het zogenaamd altijd te doen is .... huh huh).
Voor de deelnemers kost het 10 euro per auto (zie reglement). Daarmee maak je echter wel kans op een fust pils, dus dan ben je qua horeca helemaal goedkoop uit ... (uiteraard wel pas leegdrinken na de push-wedstrijden. Moet ook wel anders weten we nog niet wie de winnaar is...).

Waar is het?
De carpush vindt plaats in het mooie landelijk gelegen Veulen of Veulen .
Het carpush-terrein ligt achter "De Hoefslag", dus aan de Veulenseweg tegenover café zaal 't Veule. De kermis ligt dan op de parkeerplaats van het café en op de veulenseweg tussen het café en het carpush-terrein, dus zelfs Lui (van kabouter Plop) en luilak-smurf worden niet moe om te genieten van een mooie en fijne kermis-zondag(middag).
Kijk op onderstaande kaart, waar het is (en door op de rode punt te klikken, kun je zelfs de route plannen.

Grotere kaart weergeven

Wat voor weer wordt het?
De Veulense mensen zijn altijd zonnig en vrolijk ingesteld, dus dat is het probleem niet. De deelnemers zitten in hun push-monsters, dus die worden ook niet nat. Mocht je willen weten wat voor weer het ongeveer wordt, zie dan onderstaand kaartje van www.buienradar.nl.
Voor diegenen die niet weten waar ze moeten kijken:
- het donkergroene gedeelte rechtsonder is de provincie limburg
- dat gele lijntje is de grens tussen limburg en brabant
- het gele puntje in de linker bovenhoek van limburg is veulen
- zie je geen donkergroen vlak of gele lijn of geel puntje, dan is het echt SLECHT WEER